Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Caviar Line verzorging voor de droge huid


Optimum

voor normale, droge huid

Optimum dag- en nachtcrème is een doeltreffende verzorgingscrème die uw huid versterkt, spankracht en elasticiteit geeft; rimpeltjes en lijntjes worden gladder.
Helpt uw natuurlijke vochtbalans te behouden door het zeer effectieve caviar extract en soya olie gecombineerd met het etherische oliëncomplex.
Optimum is door zijn opmerkelijke verstevigende en verzachtende eigenschappen een perfecte make-up basis. 's Avonds is het verstevigende effect het meest optimaal. Is uw huid ook vochtarm, breng dan onder de Optimum drie druppels Aqua Conditioner aan.

24 Hour Day & Night Cream

voor normale, droge, gecombineerde, rijpe huid 

Deze rijk samengestelde crème dompelt uw huid in vocht en voorziet haar van vitale ingrediënten die haar energie verlenen, verzorgen en voeden. Een formule die zo verfijnd is dat u dat aan uw huid merkt. Ze straalt als nooit tevoren.

Een dag- en nachtcrème voor de rijpere huid die een oppepper nodig heeft. 24-Hours Caviar Cream is voor elk huidtype, maar voor de rijpe, droge en gecombineerde huid komt deze crème toch het meest tot zijn recht. 24-Hours Caviar Cream geeft de huid vele voedingsstoffen en voorziet haar rijkelijk van mineralen.Deze crème is zeer zacht en geeft een prettig en aangenaam gevoel.24-Hours Caviar Cream wordt door alle huidtypes zeer goed verdragen. Alleen voor de acne en zeer vette huid is de 24- Hours Caviar Cream minder geschikt.

Aqua Conditioner

voor gevoelige, normale, droge, gecombineerde, vette, rijpe huid


Aqua Conditioner
 is een fijn verdeelde lichte comfortabele emulsie. De beste grondstoffen zijn gekozen om uw huid te beschermen, vocht toe te dienen en te laten vasthouden. Het caviar extract, het actieve oplosbare collageen gecombineerd met etherische oliëncomplex zorgen dat de huid haar elasticiteit en vochtbalans behoudt.   


Collagen Caviar Mask

voor de gevoelige en droge huid


Collagen Caviar Mask verbetert de conditie van de droge, rijpe en normale huid. Het herstelt de soepelheid en gladheid van de huid. En activeert het celmetabolisme.


Een masker voor alle huidtypen. Het maakt de huid zacht, glad en heel fris aanvoelend.

 Het masker is minder geschikt voor de zeer vette en acne huid.

Hals en decolleté Crème


voor alle huidtypen, ook voor de zeer droge huid


Hals en decolleté crème is een intensieve anti-ageing verzorging voor het hals- en decolleté gebied met natuurlijke hydraterende en revitaliserende ingrediënten van het beroemde Alexandre Fabelle caviar- en etherische oliën complex. Nadat de crème is aangebracht beginnen deze ingrediënten direct met hun herstellende en stimulerende werking om de zichtbare verschijnselen van het ouder worden te bestrijden. De verzachtende en gladmakende werking op het hals- en decolleté weefsel, herstelt de jeugdige uitstraling van dit gebied.